Politika privatnosti

Ferderber Design obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podatka i zadržava ih samo onoliko dugo koliko su potrebni. Molimo vas da politiku privatnosti povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Općenito

Prikupljamo više vrsta informacija, ovisno o kontekstu i načinu na koji ih koristimo, a to su:
• Podaci koje vi pružate (osobni podaci), i
• Automatski prikupljeni podaci.

Osobni podaci

Kao posjetitelj naše web stranice vi možete pružiti osobne podatke, koje mi možemo prikupiti. Primjeri osobnih podataka uključuju ime, adresu, adresu e-pošte i/ili broj telefona.

Automatski prikupljeni podaci

Kao i većina pružatelja mrežnih usluga, prikupljamo informacije koje obično omogućuju web preglednici, mobilni uređaji i poslužitelji. To su na primjer vrsta preglednika, IP adresa, jedinstveni identifikatori uređaja, jezična sklonost, datum i vrijeme pristupa, operativni sustav i informacije o mobilnoj mreži.

Kako koristimo podatke

Vaše podatke koristimo na sljedeći način:
• Da bismo učinkovito odgovorili na vaš upit
• Da bismo vam pružili tražene usluge

Sadržaj Politike privatnosti

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.
Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na našoj stranici nikome izvan tvrtke Ferderber Design, osim:
• u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza,
• u slučajevima kada ste vi sami objavili te podatke ( čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka ),
• u slučajevima kad je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga se strana nama obvezuje na čuvanje poslovne tajne
Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili, osim u slučajevima navedenima u prethodnome poglavlju.

Statistika poslužitelja

Naši poslužitelji koriste Google Analytics kao statistički softver. Takvi statistički programi omogućuju nam mjerenje prometa na web stranici i stvaranje korisničkih navigacijskih izvješća. Google djeluje neovisno od nas i ima vlastita pravila o privatnosti, koje možete pregledati. Google može koristiti podatke prikupljene putem Google Analyticsa kako bi procijenio aktivnost korisnika i posjetitelja na našoj web stranici. Dodatne informacije potražite u ovom članku.
Možete zatražiti isključenje iz prikupljanja informacija o vašem posjetu web stranicama pomoću ove opcije.

Sigurnost

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.
Koristimo odgovarajuće poslovne sustave i procedure kako bismo zaštitili osobne podatke koje nam dajete. Također koristimo sigurnosne postupke i tehnička i fizička ograničenja za pristup i korištenje osobnih podataka na našim poslužiteljima.

Kontrola

Ako želite zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili, možete nas kontaktirati putem obrasca za kontakt.
Možete odbiti dijeliti neke podatke s nama, u tom slučaju vam možda nećemo moći pružiti neke od naših usluga.
Ako smatrate da su informacije koje imamo o vama netočne ili nepotpune, molimo da nas što prije kontaktirate. Brzo ćemo ispraviti sve informacije za koje se utvrdi da su netočne.
U bilo kojem trenutku možete prigovoriti obradi vaših osobnih podataka, na temelju legitimnih osnova, osim ako je drukčije dopušteno primjenjivim zakonom. Ako smatrate da je vaše pravo na privatnost prekršeno prema važećim zakonima o zaštiti podataka, obratite nam se putem mail forme.
Vaše podatke nećemo prodavati, distribuirati ili dati u zakup trećim osobama pod bilo kojim okolnostima.

Linkovi

Naša web stranica može sadržavati linkove na web stranice i usluge koje pružaju treće strane. Sve informacije koje pružate na web stranicama ili uslugama trećih strana pružaju se izravno operaterima takvih usluga i podložne su politikama tih operatera. Nismo odgovorni za sadržaj ili privatnost i sigurnosne postupke i pravila web stranica ili usluga trećih strana koje su s našom web stranicom povezane poveznicom. Preporučujemo vam da saznate više o pravilima privatnosti i sigurnosti trećih strana prije nego im date bilo kakve informacije.

Ferderber Design j.d.o.o.

Andrije Bijankinija 11, 10430 Samobor

 +385 95 900 70 62

Ferderber Design ©2023.
Stranice su optimizirane za moderne preglednike. Internet Explorer NIJE moderan preglednik.
OIB: 99822341903 • IBAN: HR3424840081107486082 • SWIFT: RZBHHR2X

KolačićiPolitika privatnosti