Design

Dizajn vizualnog identiteta

Vizualni identitet predstavlja osnovu prezentacije vaše tvrtke (obrta, udruge ili slično) klijentima. Bez obzira na to čime se bavite, dobar vizualni identitet je ono što vas izdvaja od konkurencije. Dizajn identiteta obuhvaća logotip i (ili) znak, tipografiju, kao i definiranje grafičkih elemenata na vizitkama, memorandumu, kuvertama itd...

Logotip

Logo je prva stvar koju svaka firma treba, često već i prije same registracije.
Prepoznatljiv logotip je važan jer pomaže brendu da se lako razlikuje od konkurencije, izgradi povjerenje kod potrošača te olakšava pamćenje i identifikaciju brenda.

Tipografija

Način na koji upravljamo tipografijom od presudne je važnosti za uspješnu komunikaciju. Odabir i veličina pisma (fonta), moraju biti u skladu s porukom koju prenosimo. 

Knjiga standarda

Knjiga standarda je ključni priručnik u kojem su definirana pravila svih elemenata koji čine vizualni identitet.
Smjernice u knjizi standarda omogućuju da se pravilno i dosljedno koriste boje, fotografije, stilovi teksta i ostali elementi, a najčašće su obuhvaćene primjerima kao što su memorandum, vizitka,  kuverta, majica...

Društvene mreže

Društvene mreže imaju ključnu ulogu u oglašavanju. Omogućuju izravnu komunikaciju s ciljanom publikom, proširuju prepoznatljivost brenda i omogućuju praćenje rezultata kampanja. Bez njih, suvremeni marketing bio bi nepotpun.

Dizajn i grafička priprema

Dizajn obuhvaća planiranje i stvaranje vizualnog koncepta, uključujući raspored elemenata, boje, tipografiju i slike, kako bi se postigao određeni estetski izgled i komunikacijski cilj.
Grafička priprema podrazumijeva pravilno pripremanje grafičkih datoteka za tisak ili digitalno objavljivanje, uključujući postavke rezolucije, boja i formata kako bi se osigurala kvaliteta i dosljednost pri reprodukciji.
Ova dva aspekta su ključna za stvaranje efikasnih i profesionalnih dizajnerskih materijala u različitim industrijama.

Letak/brošura/plakat

Letak, brošura, katalog ili knjiga su samo neki od primjera s kojima se svakodnevno bavimo, a da osiguramo besprijekornu kvalitetu finalnog proizvoda, surađujemo s više renomiranih tiskara, opremljenim najsuvremenijom opremom.

Vizitka

Vizitka često predstavlja prvi kontakt s osobom ili tvrtkom. Kvalitetna i profesionalno dizajnirana vizitka može ostaviti pozitivan dojam i stvoriti povjerenje. Vizitka može služiti kao jednostavan marketinški alat. Možete na njoj uključiti svoj logotip, slogan ili druge marketinške poruke koje će pomoći u promociji vaše tvrtke.
Osim klasične, papirnat vizitke, zatražite ponudu i za našu e-vizitku
Vzitka je mali, ali moćnan alat koji pomaže olakšati komunikaciju, izgraditi profesionalni identitet i ostaviti dobar dojam u poslovnim i društvenim situacijama.

Dizajn oglasa

Oglasi su ključni alat u poslovanju i društvu jer pomažu u povezivanju ponude i potražnje, informiraju potrošače i potiču gospodarski rast. Bez oglasa, komunikacija između proizvođača i potrošača bila bi znatno otežana, a tržište bi bilo manje efikasno. Važni su jer promoviraju proizvode i usluge, informiraju potrošače, grade svijest o brendu, pomažu u konkurenciji, potiču prodaju, doprinose ekonomiji i zapošljavanju, potiču inovacije i istraživanje tržišta.

Tisak i reklame

Tisak brošura, letaka ili kataloga u standardnim formatima ili prema vašem zahtjevu. Klamani, spiralni i ljepljeni uvez, mat, sjajna ili bez plastifikacije.
Izrada naljepnica, natpisa, natpisnih ploča, oslikavanje vozila, izloga, pa čak i bubnjeva - da ne morate band nazvati “Sonor” ili “Tama"…

Reklame i natpisi

Osim što reklame pružaju korisne informacije o proizvodima, cijenama, i dostupnim opcijama na tržištu, reklame su ključne za komunikaciju između proizvođača i potrošača te igraju ključnu ulogu u promociji i rastu gospodarstva.
Natpisi na izlozima, citylight plakati, PVC cerade/banneri, etikete za boce, samo su mali dio naše ponude...

Dizajn ambalaže

Dizajn ambalaže igra ključnu ulogu u privlačenju kupaca, izgradnji brenda i osiguravanju funkcionalnosti i zaštite proizvoda. Privlači pažnju i potiče kupce na kupnju proizvoda, pomaže u izgradnji prepoznatljivosti brenda i stvaranju lojalnosti potrošača. U konačnici, dizajn ambalaže igra ključnu ulogu u privlačenju kupaca, izgradnji brenda i osiguravanju funkcionalnosti i zaštite proizvoda.

Tisak na majice/tkanine

Natpisi na majice, platnene torbe i šalice! Male, personalizirane naklade.
Majice s reklamnim porukama šire brendove i poruke među ljudima koji ih nose i vide ih, povećavaju prepoznatljivost brenda i izgrađuju svijest o njemu. Mogu informirati o posebnim ponudama, događanjima i novim proizvodima.
Mogućnost izrade samo jedne majice, odnosno torbe. Zatražite ponudu.

Banner/Rollup

Dizajn i izrada Rollup/Pingvina i bannera od najkvalitetnijih materijala...
Rollup je vrsta promotivnog panoa ili samostojećeg nosača reklamnih poruka. Obično se koristi na događanjima, sajmovima, konferencijama ili u prodajnim prostorima kako bi se privukla pažnja posjetitelja na određeni proizvod, uslugu ili događanje.

Ferderber Design j.d.o.o.

Andrije Bijankinija 11, 10430 Samobor

 +385 95 900 70 62

Ferderber Design ©2023.
Stranice su optimizirane za moderne preglednike. Internet Explorer NIJE moderan preglednik.
OIB: 99822341903 • IBAN: HR3424840081107486082 • SWIFT: RZBHHR2X

KolačićiPolitika privatnosti